Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

MΑZDA MX-5: παιχνιδιάρικο roadster με ΤΙΓΡΗ στον κινητήρα!

Ένα από τα καλύτερα και πιο ποθητά roadster αυτοκίνητα, φοράει τα καλά του για το 2011 και παρουσιάζεται σε μία ειδική επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Ο λόγος για το Mazda MX-5 το γνωστό παιχνιδιάρικο μοντέλο που έχει «αντρώσει» πολλούς οδηγούς τα τελευταία χρόνια. 


Η νέα του έκδοση βασίζεται κατά 100% στο υπάρχον μοντέλο, όμως με καίριες επεμβάσεις οι μηχανικοί της Mazda καταφέρνουν τα κάνουν το όχημα να δείχνει πιο σύγχρονο και ακόμη πιο παιχνιδιάρικο. 
Έτσι, οι αλλαγές εστιάζονται κυρίως στις διακοσμήσεις του εσωτερικού, πλην όμως, νέες ειδικές 17άρες ζάντες αλουμινίου, ειδικά BILSTEIN ελατήρια, φωτιστικά ΧΕΝΟΝ αλλά και πάρα πολλές άλλες λεπτομέρειες κάνουν την νέα έκδοση να ξεχωρίζει από, τόσο τον ανταγωνισμό, όσο και τα «απλά Miata της σειράς»!
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τιμές όχι πολύ υψηλότερες από τις υπάρχουσες, αν και η απόλαυση στη συγκεκριμένη περίπτωση της Special Edition θα χτυπήσει σίγουρα κόκκινο. Να υπενθυμίσουμε εδώ, πως το ΜΧ-5 Special Edition διαθέτει 4κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων απόδοσης 167 ίππων.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα