Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ τα πρόσφατα Nissan D40 (Navara)

Στην ανάκληση του μοντέλου D40 (Navara) με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Ιούνιου 2005 έως την 3η Ιουλίου 2008, προχωρά η εισαγωγική εταιρεία της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα "Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε" σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της. Η ανάκληση πραγματοποιείται καθώς...

σε σπάνιες περιπτώσεις, υπάρχει ενδεχόμενο κάποια ακτίνα της ζάντας αλουμινίου να εμφανίσει ρωγμή. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση "...αυτό μπορεί να συμβεί σε συνθήκες όπου το όχημα οδηγείται σε υψηλές ταχύτητες σε κλειστές στροφές και ταυτόχρονα με βαρύ φορτίο".

Ωστόσο, όπως τονίζεται σε περίπτωση που η ρωγμή αυτή δεν γίνει αντιληπτή και ο κάτοχος του οχήματος συνεχίσει να το οδηγεί, ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλες ακτίνες της ζάντας, επηρεάζοντας την συναρμογή του τροχού.

Όπως υπογραμμίζεται, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα παραπάνω.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή προκειμένου να προσέλθουν στα συνεργεία της Nissan για τον απαραίτητο έλεγχο και σε περίπτωση που απαιτείται αντικατάσταση του υλικού, αυτό θα γίνει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στο τηλέφωνο 210 3479700.
 
www.psema.gr

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα