Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ARIA... ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2030 (VIDEO)

To Mercedes-Benz Aria Concept είναι το όραμα για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπερπολυτελείας για το 2030. Μια σχεδίαση με έμπνευση – προφανώς- από τα μουσικά όργανα. Κατασκευασμένο υπό την επίβλεψη των γερμανών αρχιμηχανικών με απίστευτη λεπτομέρεια, εντυπωσιακή ποιότητα που κόβει την ανάσα, τάξη και φρόνηση, το εκπληκτικό




Mercedes-Benz Aria είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο δημιουργημένο από τον κύριο Slavche Tanevski, σχεδιαστή στο University of Applied Sciences του Μονάχου στη Γερμανία. Και είναι μόνο το θέμα της πτυχιακής του.

Το όλο concept αναπτύχθηκε από το Mercedes-Benz Design Studio και κάτω από την επίβλεψη των αρχισχεδιαστών της εταιρίας.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά με απίστευτη λεπτομέρεια και quality.

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός αυτοκινήτου με μια διαχρονική σιλουέτα που θα είναι δυναμική και ‘αέρινη’. Πως θα είναι ενδεχομένως ένα κουπέ πολυτελείας του 2030.

Με αντίθεση στην επιλογή των υλικών: χρώμιο και αλουμίνιο για να εκφραστεί η δύναμη, πολυτελές μαλακό δέρμα και επιφάνειες από λάκα (piano black) στο εσωτερικό.

Είναι λίγο από ένα ακριβό yacht, λίγο από ένα φουτουριστικό όχημα υπερήρωα ή έστω το όχημα ενός φανταστικού κόσμου βγαλμένου από τα κόμικς.

Ό,τι και να είναι, είναι μια καταπληκτική δουλειά από το "μολύβι" ενός ανθρώπου μόλις 23 ετών με μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα.

Απολαύστε τις φωτό και το εξαίρετο video.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα