Κυριακή 22 Μαΐου 2011

MASERATI GT GARBIN Concept: ΠΙΟ LUXURIOUS ΔΕΝ... ΥΠΑΡΧΕΙ!

Το Maserati GT Garbin είναι μια σχεδιαστική μελέτη για ένα μοντέλο Gran Turismo του 2020. Το έχουν ετοιμάσει οι κύριοι Jaime Cervantes, Andrea Coccia και Chetan Rajput, οι οποίοι προσφάτως απεφοίτησαν από το Politecnico di Milano – το Πολυτεχνείο δηλαδή της όμορφης ιταλικής πόλης. Το Maserati GT “Garbin” ήταν η thesis των φοιτητών και αναπτύχθηκε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο Master in Transportation and Automobile Design με χορηγία του FIAT Group. Ως κύρια πηγή έμπνευσης ήταν η





Maserati Ghibli (1967-1973) χωρίς όμως ο στόχος να είναι ένα rétro σχεδιασμός. Με βάση την παράδοση της εταιρίας το GT “Garbin” έχει πάρει το όνομα του από έναν άνεμο νότιο-δυτικό που έχουν στη γειτονική χώρα και είναι γνωστός ως “Libeccio” ή “Garbino”.

Η σχεδιαστική ‘γλώσσα’ έχει σαν έμπνευση την Privé 2010 Collection του Armani με ακανόνιστα σχήματα και ιδιότυπο "φως".

Στο εξωτερικό του ιδεατού αυτού οχήματος σχεδιάστηκαν μεγάλες πόρτες από υλικά που ενεργούν θετικά στον... πιλότο και δίνουν στους επιβάτες τον αέρα της μοναδικής αστραφτερής πολυτέλειας του πνεύματος της Maserati.

Εξαίρετη δουλειά, ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να το... τιθασεύσουμε από τη θέση του οδηγού όταν θα αποφασίσει η Maserati να το βγάλει στην παραγωγή και στην παγκόσμια αγορά.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα